Рейтинг користувача: 5 / 5

Активна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зірка
 

Несіть Світло світові

Програма: «Світлі Гості»

Ведучий: Владислав Бондарков

Гостя: Наталя Тарасенко, редактор, дизайнер

«Дуже важливо нести Світло, коли навколо стільки негативної інформації». Цю, справді актуальну, думку висловила в інтерв'ю редактор, дизайнер Наталя Тарасенко. Наша гостя розповідає про свою творчу діяльність, яка має благу мету - нести Світло Євангелія людям у непростий час.

Ведучий. Наталя, Ви були на Світлому радіо років 7-8 назад. Ви сказали, що тоді з чоловіком ви тільки переїхали до Києва. Ось давайте з цього і почнемо.

Наталя. Я була у вашій студії разом зі своїм батьком. І ми говорили про те, що займаємося творчістю. Тато мій - журналіст. У нас було видавництво, воно існує і зараз. Це газета «Мир вашому дому» і журнал «Ангел». Журнал тільки починав тоді видаватися. І ми говорили про те, що дуже важливо через творчість нести Добру звістку людям. Дуже важливо насправді нести Світло, коли навколо стільки негативної інформації. Як важливо бути світлою людиною, світлим письменником, творцем чогось прекрасного і дарувати Божу любов іншим людям.

Ведучий. Може, світ так влаштований? Коли читаєш Біблію, теж бачиш багато негативу. Але є і надія. Як апостол пише, що християни світять світові, як зірки на темному небі. Ці видання досі існують?

Наталя. Так. Існують, звичайно.

Ведучий. Просто нині епоха інтернету і багато видавців зіткнулися з проблемою - як поширити свої газети і журнали, як знайти свого постійного читача і утримати.

Наталя. Так. Але нам якось з інтернетом складніше, чому - тому що наші видання розповсюджуються більше в сільській місцевості, там, де мережа не завжди є. Що стосується міста - видавництво існувало в Горлівці багато років, але тепер ми всією редакцією переїхали. І нині видання поширюються більше серед людей, які давно були передплатниками, серед церков, які беруть літературу для євангелізацій. І слава Богові, що Він підтримує цю справу і благословляє. Є рух і ми цьому раді...