Неактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зірка
 

Програма: «Світлі посиденьки»
Ведуча: Надія Кондратюк
Гостя: Стелла Красовська, продюсер, дружина, мама



Стелла Красовська часто відвідує нашу студію, розповідаючи вам, дорогі друзі, про цікаві музичні проекти – концерти, вечори авторської музики, зустрічі з виконавцями, в організації яких бере активну участь. А цього разу Стелла Красовська у жіночій програмі «Світлі посиденьки» докладніше розповіла про себе, свою родину, захоплення музикою. А ще – своє ставлення до мрій і їх втілення у життя. Дорога подруго, якщо Господь – ваш особистий, близький Друг, якщо ви запросили Його до свого серця, Він обов’язково здійснюватиме ваші мрії. Він знає ваші сокровенні бажання й Він виконає їх у свій час за Своєю досконалою волею. Просто покладайтесь на Нього, насолоджуйтесь Його присутністю у Вашому житті й у радості очікуйте Його відповіді. «Хай Господь буде розкіш твоя, і Він сповнить тобі твого серця бажання!» (Псалом 36:4).

«Я своїм подругам пояснювала: у вас є гаманець. Ви можете самі собі зробити подарунок... І ви тоді сядете на стільчик, заплющите очі і проаналізуєте, а що ви в цей час відчули. І я вам скажу, що саме. Ви зрозумієте, що ви самі для себе можете бути другом.»
«…Мене Бог не перестає дивувати ось якою Його якістю: Він мені людей надсилає як ангелів, причому це часто-густо люди, яким я нічого не зробила. Ми мало знайомі, але вони щось добре, корисне роблять…»

«Якщо ви з Богом – друзі, якщо у вас – гарні стосунки, якщо у вас - нормальне молитовне життя, то обов’язково Господь Сам буде вами опікуватись.»