Неактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зірка
 

Гості: Тетяна і Катерина, місіонерки школи Front Line Help
Програма: «Світлі гості»
Ведучий: Владислав Бондарков

 

Здійснювати місіонерське служіння під кулями, поблизу місць бойових дій  - дуже непроста річ. Але гості нашої програми, безстрашні Тетяна і Катерина, роблять це. Ними рухає глибока любов до Бога та людей, котрі, щодня борючись за виживання, вкрай потребують звістки про спасіння, потребують розради і підтримки. Коли чуєш історію мужності і жертовності двох молоденьких, тендітних дівчат-місіонерок, починаєш по-справжньому розуміти зміст відомого біблійного тексту: «Які гарні на горах ноги благовісника, що звіщає про мир, що добро провіщає, що спасіння звіщає, що говорить Сіонові: «Царює твій Бог!» (Іс. 52:7).

У нашій програмі місіонерки Таня і Катя розповідають, чому знову і знову повертаються на Донбас, до небезпечних місць, і як несуть світло Божої надії  зраненим війною мешканцям сіл та містечок Східної України.

 

«Таке відчуття, що кожну хвилину може щось статися, щось жахливе з тобою, з іншими людьми, коли ці вибухи, постріли... Але ми знаємо, що нас Господь оберігає, тому ми - там.»

 

«…Три тижні було по-всякому. Були ночі спокійніші, а були й такі, коли надто сильно було чути бойові дії. І передостанньої ніч, перед тим, як ми приїхали до Києва, в приміщення нашої церкви залетіла куля 7-го калібру. Як пояснювали нам, куля, дальність польоту якої - 3 кілометри. Цієї ночі було страшно…»

 

«Перш за все, це - люди, діти, підлітки, які перебувають на тій території. Вони нікуди не виїхали, вони - там... Це наша мотивація - їхати туди, виконувати там справу Божу, бути світлом і для тих людей бути вогником, який вони побачать і захочуть також мати цей вогник всередині себе. Тобто, показати Господа, показати, що тільки Він єдиний на такій території може втішити, може дати Свою радість»