Рейтинг користувача: 5 / 5

Активна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зірка
 

Гостя: Ганна Шлігел, «Молодь з місією»
 Програма: «Світлі гості»
Ведучий: Владислав Бондарков

 

Ганна Шлігел, яка представляє організацію «Молодь з місією», сама навернулася до Бога через проповідь місіонерів. Тож для Ганни місіонерство, за її словами, розпочалося з найпершого дня слідування за Господом. Сьогодні жінка віддана цій духовній праці сповна. Вона бажає бути благословенням для людей, розповідаючи їм про надію, яку дає Господь і  Спаситель Ісус Христос.

Про своє служіння в організації «Молодь з місією» та про те, як  віра в Бога змінила її життя, розповідає Ганна Шлігел у нашій програмі «Світлі гості».

 «Я пізнала Господа через те, що місіонери прийшли в мою школу, коли мені було 12 років. Вони зібрали нас усіх в актовому залі і розказали про Ісуса… Тому для мене місіонерство розпочалося з найпершого дня…»

 «...Мета церкви в тому, щоб показати премудрість Божу. І ця премудрість - не тільки в читанні Біблії, відвідуванні церкви і молитві покаяння. Вона повинна бути у всьому. Все твоє життя має бути премудрістю Божою.»

 «Ми всіх наших співробітників просимо хоча б кожні 6 місяців кудись виїжджати. Тому що ми не усвідомлюємо, наскільки багато є в нашому житті переконань, які формуються нашою культурою і нашим світоглядом…»