Неактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зірка
 

Гість: Денис Гореньков, представник «Місії Євразія», координатор ініціативи «Місія в професії»
 Програма: «Актуально сьогодні»
Ведуча: Олеся Василенко

 

У нашій програмі «Актуально сьогодні» ми розповідаємо вам, дорогі слухачі, про актуальні події, що відбуваються у християнському світі, та проекти, які здійснюють у рамках різних ініціатив. Уже знайомий багатьом із вас, друзі, Денис Гореньков розповідає про книжки, які видає «Місія Євразія» та проекти, пов’язані з ними – навчання молодих лідерів, заохочення підлітків до активної духовної праці та ін. З цієї програми ви дізнаєтеся, чого найбільше потребують сучасні лідери та що вони мають знати, починаючи якесь служіння у церкві чи за її межами.

 

«Молода людина, яка хоче здійснювати служіння, повинна прагнути до того, щоб дізнатися своє покликання, тому що тут питання не титулу, не формального лідерства, а покликання і того, які дари Бог тобі дав»

 

«Якщо говорити про лідера, то він повинен знати, як вести людей, як їх організовувати, мотивувати, заохочувати, критикувати, як керувати тим служінням і тим потенціалом, який Бог йому довіряє»

 

«Я бажаю кожному з нас зростати. Зростати, не зупинятися, шукати нових можливостей для застосування власних дарів і талантів, шукати тих сфер, в яких ми можемо послужити, шукати людей, котрим потрібна наша допомога, і зростати самим...»