Неактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зірка
 


Гості: Юрій Петренко та Володимир Броновицький, Українське біблійне товариство
Програма: «Світлі гості»
Ведучий: Владислав Бондарков

 

2018-й було оголошено Роком Божого Слова в Україні. Про цю та інші цікаві ініціативи Українського біблійного товариства розповідають у нашій програмі його представники  - Юрій Петренко та Володимир Броновицький. Місія реалізує багато корисних проектів, серед яких  - національне читання Святого Письма та створення рукописної Біблії. Яка мета цих проектів? Про це та інше слухайте у передачі «Світлі гості».

 

«Національне читання Біблії відбувалось на одному з центральних майданчиків  міста Києва – Софійській площі… Були представники, які протягом 77 годин цілодобово, вдень та вночі читали Боже Слово й у цьому дійстві взяли участь більше 320 людей…»

 

«…Українське біблійне товариство щороку ініціює певну кількість благодійних проектів. У рамках цих проектів є можливість розповсюджувати Слово Боже у різних форматах та виглядах. Це і дитячі Біблії,  Нові Завіти, певні частини Біблій саме для таких особливих категорій населення і залежно від того, які є потреби, звичайно, УБТ співпрацює з певними церквами…»

 

«…Ми розуміємо, що ініціатива, яка була підтримана церквами, - це гарний старт для розширення можливостей. Навіть за підтримки керівництва нашої держави є змога проголошувати цінності Божого Слова у всіх сферах…»