Рейтинг користувача: 5 / 5

Активна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зірка
 

 
Гість: Андрій Васенда, співак, місіонер
Програма: «Світлі гості»
Ведучий: Владислав Бондарков

 

Нашу студію відвідав талановитий співак із Тернопільщини Андрій Васенда. Він розповів історію особистого знайомства з Богом, а також про свій дебютний альбом під назвою «Не зупиняйся». Ви дізнаєтеся, як  виконавець створював свої пісні і яку ідею хотів донести через них до слухачів. А ще Андрій поділився інформацією про місіонерське служіння, в якому бере активну участь.

 

 «Від початку, коли я дізнався про  Бога,  в мене відразу виникло бажання допомагати людям, розказати їм також про те, що є надія, що є спасіння…»

 

 «Можна ходити в церкву, але не знати живого Бога. І, напевно, що до 14 років я просто відвідував храм, але особисто не був знайомий з Богом»

 

«Я думаю, що не роки поміняли б мене.  Тому що, мені здається, якщо людина з роками ніякого рішення не ухвалила в житті, то нічого й не поміняється… Якщо людина справді не захоче прийняти це Світло, цю Звістку, які приніс для нас Ісус Христос».

 

 «…Я дуже дякую Богові, що я зміг записати ці пісні.   Вони насправді писалися з мого життя. Тобто, з того, як я переживав кожну  мою ситуацію…»

 

 «…Я хочу підбадьорити всіх, щоб ви почали робити щось. Щоб ви просто спробували. І обов’язково прийде відповідь».