Неактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зірка
 

Гість: Генрі Мадава, пастор церкви «Перемога»
Програма: «Світлі гості»
Ведучий: Владислав Бондарков

 

Студію Світлого радіо відвідав відомий служитель, місіонер, пастор київської церкви «Перемога» Генрі Мадава. Цього разу темою розмови було актуальне питання єдності християн.

Що таке єдність? Чому вона важлива? У яких сферах має виявлятися? Де брати сили для єдності? Про це та інше ви почуєте у нашій передачі.

«Єдність дуже важлива, хоча б через те, що Ісус сказав: «Щоб були вони цілком єдині, щоб світ пізнав, що Я посланий Тобою». Тобто, єдність Церкви - це умова для того, щоб невіруючим людям відкрилося, що Ісус Христос - Син Божий»

 

«Можна я зараз дам визначення, що таке, на мою думку, єдність?.. Перше. Єдність не означає, що ми всі сидимо в одній кімнаті, чи ми всі поводимося однаково... Найкращий образ єдності, який я бачу - це тіло людини. Тіло людини - єдиний організм, але всі органи - різні...»

 

«Християнство - це коли ти прийшов до церкви, тебе вчать Слову Божому, ти розвиваєш свої дари і здібності, і ти повертаєшся в своє товариство, де перебуваєш і там ти поширюєш світло Боже, істину та любов Божу, і Євангеліє».

 

«...Має бути також єдність всередині однієї церкви. Потім є єдність між церквами, які схожі одна на одну. Навіщо? Щоб вони могли виконувати певне бачення разом...»

 

«...Ми повинні, коли спілкуємося, знайти сили одне в одному й одне одному допомагати і доповнювати в усьому, що ми робимо...»