Рейтинг користувача: 5 / 5

Активна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зірка
 

Гість: Олег Захарченко, капелан, представник місії «Відновлення особистості»
Програма: «Світло підтримки»
Ведуча: Інеса Опіканець 

Своєю програмою «Світло підтримки» ми хочемо нагадувати вам, друзі, що Світло – є. Можливо, у складних обставинах його важко помічати, але воно – є. І є підтримка. Вона – в Ісусі Христі, Котрий, у свою чергу, допомагає нам через інших людей. Сьогодні нашу студію відвідав Олег Захарченко, представник місії «Відновлення особистості» при церкві «Нове покоління». Також Олег є військовим капеланом.  У нашій програмі він розповідає про свій особистий досвід пошуків Світла та про те, як він почав нести це Світло іншим...

 

«…Скажу, що я вживав наркотики майже 19 років свого життя. І циклічність відбувається від того, що ми робимо одній ті самі речі, очікуючи на інший результат. Тобто, ми намагаємось начебто якось обманути себе, обманути Бога, але написано, що Бог осміяним не буває, оскільки що посіє людина, те й пожне…»

 

«…Людина шукає відповідей не там, де вони є… Якщо ламається годинник, до кого ми його несемо? До того, хто годинник може зібрати. Так само  ми можемо знайти відповіді на свої питання, які нас турбують, тільки в Того, Хто нас створив. Він так само розуміє всі ці процеси, які в нас відбуваються…»

 

«…До Бога потрібно прийти, як блудний син.  Ісус розповів саме цю історію, щоб показати, як виглядає покаяння…»