Рейтинг користувача: 5 / 5

Активна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зірка
 

Гості: Юлія Бурда, нейропсихолог, Центр «Вірю в тебе» 
Програма: «Світло підтримки»
Ведуча: Інеса Опіканець

 

«Вірю в тебе». Так називається Центр розвитку дітей, який здійснює працю для хлопчиків та дівчаток з особливими освітніми потребами. Представниця центру, нейропсихолог Юлія Бурда, розповідає про специфіку своєї непростої, але надзвичайно потрібної та цікавої роботи, а також ділиться, як народження особливого сина зміцнило її віру в Бога…

 

«Зазвичай моя історія починається з розповіді про те, що я зростала у звичайній родині і мої батьки достатньо багато працювали. І, як у кожної дівчинки, у мене була мрія – потрапити на телебачення, зробити кар’єру і, можливо, навіть зніматися в Голівуді. І, до речі, в мене все непогано виходило, але сьогодні я розумію, що в мене були мої плани, а в Бога були  - Його плани на мене…»

 

 «…У 19 років я вийшла заміж і народила дитинку з вадами. Коли моєму синочку було 4 місяці, лікарі запропонували мені… відімкнути його від всієї апаратури, яка була до сина підімкнена. Вони казали, що взагалі немає шансів на те, що дитина буде жити, дихати, рухатися… Це була дуже страшна ніч, але я ні на хвильку не сумнівалася в тому, що  це – моя дитина, я дуже хочу любити її, доглядати за нею, і не просто так це все…»

 

 «…Я так думаю, і навіть упевнена, що завдяки тому, що в моєму житті сталося так, як сталося, в мене ще більша віра з’явилася в Бога. Тому що я постійно відчувала Його супровід…»