Рейтинг користувача: 5 / 5

Активна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зірка
 

Гість: Гліб Лобанов, дитячий служитель
Програма: «Світлі гості»
Ведуча: Ірина Суботовська
 
Діти – це найголовніший скарб нашого суспільства. І від того, як ми їх виховуємо, які істини в них закладаємо, залежить не тільки майбутнє світу, але й великою мірою  - доля цих дітей на землі та у вічності. Гліб Лобанов, дитячий служитель, котрий узяв участь у нашій програмі «Світлі гості», розповів про духовну працю, яку він здійснює для маленьких жителів України, організацію таборів у Карпатах і діяльність клубу «Подорожник» для діток із вадами зору.
 
«...Й ось «Подорожник» тому, що подорожник - це друг, подорожник - це теж любитель пригод. У дитинстві що ми робили, коли дряпались? Ніхто не біг до лікарні. Ми шукали на дорозі подорожник і прикладали до ран. Й ось ці хлопці особливо потребують такого спілкування...
 
«З «подорожниками» ми і вчимо англійську, і розвиваємо фантазію, і логіку... Десь складніше, десь - легше. Але люди - вони однакові - потребують любові, підтримки, хочуть експериментувати, фантазувати, відкривати, досягати...»
 
«...Ми почали такі заходи, які називаються «Движ», щоб допомогти хлопцям у пошуку Бога, в пошуках життєвого призначення, й ось, ми проводимо щотижня різного формату зустрічі...»
 
«...Мені здається, що потрібно хлопцям допомагати. Не  вчити, не тикати, не викривати, а саме допомагати бути провідниками, провідниками в цьому лабіринті...»