Рейтинг користувача: 5 / 5

Активна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зірка
 

Гості: Світлана Шимко, лідерка прославлення, Назар Масютка, пастор

Програма: «Світлі гості»

Ведуча: Ірина Суботовська

  Сьогоднішня наша програма - про донесення Слова Божого через творчість. Про тих людей, який Господь посилає у наше життя, щоб підбадьорити нас та нагадати про надію у Ньому. Можливо, ці люди перебуватимуть з нами тільки якийсь час. Але, безсумнівно, вони у нашому житті з’явились не випадково, з’явились для  певної мети…

  Про бажання служити людям, доносити їм Добру новину, вести в поклонінні Богові говорять лідерка прославлення Світлана Шимко та пастор Назар Масютка. А ще наші гості згадують у програмі, чим їм запам’ятався  відомий християнський співак Валерій Короп і який слід у їхньому житті лишила його творчість…

 

  Назар: «Знаєте, коли переживаєш ось цю першу любов до Бога, коли ти переживаєш Його любов, то ти відкритий для будь-якого служіння...»

 

  Світлана: «Ви знаєте, мені здається, що будь-яким служінням рухає те, що людей об'єднує якась мета. Коли ця мета є, люди об'єднуються навколо неї. І залежно від того, яку ти мету досягаєш (якщо це стосується служіння прославлення конкретного в церкві), то зрозуміло, мета одна - прославити Ісуса...»

 

  Назар: «Це людина [Валерій Короп], яка могла своїм життям і своєю творчістю привертати інших людей до Бога. Це, до речі, один із найсерйозніших, я вважаю, дарів, які взагалі можуть бути...»