Рейтинг користувача: 5 / 5

Активна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зірка
 

Гостя: Оксамита, співачка
Програма: «Світлі гості»
Ведучий: Владислав Бондарков

 

  2 квітня у Києві до Дня народження Валерія Коропа відбудеться концерт. На цьому заході зберуться рідні, друзі та колеги відомого співака, щоб вшанувати його пам’ять, пригадати  ті моменти з творчості Валерія, які по-особливому надихали, підбадьорювали, наближали до Бога, давали надію та втішали. Звісно, всі, хто знав Валерія, глибоко сумують через те, що втратили друга, брата і колегу. Але, в той самий час, вони знають: Валерій перебуває у присутності свого Небесного Отця, свого Спасителя й радіє, і, наймовірніше - продовжує славити Його піснями.

  Саме про це – про надію, яку дає нам Христос навіть у тяжкій втраті  - говорить у нашій програмі співачка та постійна учасниця наших ефірів Оксамита…

 

  «...Звичайно, ми вже думали про цей концерт, і коли ми почали молитися (ось, друзі, чому я так ревную і так хочу, щоб кожен із вас був), - тому що ми вже тоді отримали від Бога свідчення, що це буде не просто концерт, це буде вечір ушанування Господа, це буде вечір Його присутності, коли Дух Святий зможе служити нам, вечір, коли те, про що Валера мріяв, і те, що так, без зупинки, не шкодуючи себе, робив тут, продовжуватиметься...»

 

  «...Адже розставання завжди несподіване, так?.. Так само, коли Валера пішов, зрозуміло, що душевно і фізично всім нам було важко... Але коли ми дивимося на це з позиції вічності, Божими очима, .. адже у Бога один день - як тисяча років, і Він бачить усю історію людства, всю історію України, всю історію церкви України, і, можливо, в Його задумі є щось таке, що коли Валера скінчить своє поприще, ця мантія настільки активізує дари і об'єднає музикантів у поклонінні, у відновленні скинії Давида, що ми тільки у вічності зрозуміємо, що відхід Валери саме зараз був цим, можливо, незбагненним, був дуже важким, але дуже важливим пазлом для того, щоб далі історія церкви України розвивалася...»