Рейтинг користувача: 5 / 5

Активна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зірка
 

Гостя: Анастасія Поло, співачка
Програма: «Світла музика. Прем’єра»
Ведучий: Владислав Бондарков

 

 

   Уже відома багатьом нашим слухачам співачка Анастасія Поло,  презентуючи у нашій програмі свою нову пісню «Замри», розповідає подробиці створення цього музичного твору, а також зйомок кліпу. А ще наша гостя на власному прикладі доводить істину про те, що в кожного з нас – своя місія на землі. І якщо ти йдеш за Божим голосом та реалізуєш власне покликання, ти - як риба у воді та відчуваєш духовну насолоду, бо виконуєш Господню волю…

 

    «Ця пісня називається російською «Замри», тому що, ви знаєте, [є] такий шлях, який ми проходимо з Богом, і на якомусь етапі ми повинні зробити крок вперед, для того, щоб Бог побачив і відчув наше бажання. Він хоче нас вести, хоче допомагати на нашому шляху, тому що Він послав нас на цю землю. Але також я думаю, що Йому приємно бачити, коли ми робимо головні кроки самі…»

 

   «...Там такі слова: «Пойдем со Мной по воде, Я покажу, где Я рождаю людей свыше». Ось саме це місце було написано прямо в студії... І ця фраза, напевно, всіх найбільше торкається в цій пісні. Тому що люди запитують зазвичай: «Що це таке? Є якесь місце, де Бог перероджує людей?». У мене немає конкретної відповіді, але я гадаю, що духовний світ - реальний. І ми не знаємо всього достеменно. Але чомусь так я почула в своєму серці, з'явилася така фраза: «...Где Я рождаю людей свыше…»

 

   «Я завжди говорю, що мої пісні для мене - якісь пророчі... Коли виходить якась пісня, раптом під цю пісню повертається моє життя...»

 

   «Сьогодні я співаю в одній із найглобальніших церков Америки, де Рік Уоррен пастир. Настільки потужне служіння і Бог мене там так зараз веде в прославленні...»

 

     «У нас всіх є своє покликання. Не треба робити якісь великі речі. Все те, що Бог хоче від нас – дуже просте. Тому що Він нас послав на цю землю кожного зі своєю місією. І це дуже просто. Ми знаємо, що це за місія всередині нас. І коли ми слухаємо Господа, ми відчуваємо і ми це робимо, це настільки класне відчуття, тому що ти – на своєму місці…»