Рейтинг користувача: 5 / 5

Активна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зірка
 

Гості: сестри Тельнюк, співачки
Програма: «Світла музика. Прем’єра»
Ведучий: Владислав Бондарков

 

  Співачки Леся та Галина Тельнюк розповідають у нашій студії про свою музичну програму  «Agnus Dei» («Агнець Божий»), присвячену унікальному служителеві – отцю Омелянові Ковчу, праведнику України. Цей особливий музичний захід відбудеться 24 серпня на території Софії Київської. Цікаво, що до програми увійшли композиції, в яких на музику покладено вірші християнської тематики, створені різними поетами: і Тарасом Шевченком, і Богданом-Ігорем Антоничем, і Каролем Войтилою…

 

 

    Леся: «Ну, я би сказала, ця програма має такі елементи релігійної музики, і частини навіть деякі називаються, але вона все ж така більш християнського звучання загального. Тому що тут є твори, які і стосуються конкретно Матері Божої, і які звернені до Бога. А є твори, які просто як роздуми над тим, наскільки наше життя переходить у вічність, що ми робимо на цьому світі  і для чого  ми прийшли…»

 

   Галина: «…А сама програма – це ще раз сказати людям,  ...що Бог – є, і Бог – з вами. І Він завжди присутній біля вас, хоч ким би ви були,  хоч у якому б відчаї ви зараз перебували, а Бог – є…»

 

  Галина: «…Це абсолютно дивовижні речі, подвиг такий, коли ти розумієш,  що людину, якщо вона справді знайшла Слово Боже й підтримку, і коли вона в глибокій вірі, її неможливо вбити…»

 

  Леся: «…А в самого Богдана-Ігоря Антонича надзвичайне те, що ми казали – вітальність, оця любов до життя, і цей такий юний просто крик душі щастя й радості від того, що він любить, відчуває Бога, й хоче всім про це сказати…»