Рейтинг користувача: 5 / 5

Активна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зірка
 

Гість: Віталій Андрієць, керівник майстерні «Мудрий Тесля»
Програма: «Світлі гості»
Ведучий: Владислав Бондарков

 

   Усім підліткам, а надто тим, які народились у нещасливих родинах, украй бракує батьківської любові, уваги і тепла. Майстерню «Мудрий Тесля» і було створено для того, щоб хлопці між собою спілкувалися, виготовляли потрібні предмети, а головне – щоб відчували піклування та увагу наставника. Докладніше про проект «Мудрий Тесля» розповідає його керівник Віталій Андрієць. А ще Віталій ділиться, що саме було для нього особливим натхненням у місіонерських поїздках до різних країн…

 

«…Я мав можливість багато подорожувати, їздити в декілька місіонерських подорожей і я цю картину – безбатьківства – бачив достатньо часто…»

 

«…Є християни і в Кенії, і в Індії. І всюди, де ми були, люди прославляють Бога. Всюди люди співають Богові. Роблять це трошки по-своєму, але, незважаючи на те, що погано одягнені чи не мають взуття, все рівно вони вчаться радіти від того, що Бог дає, радіти цьому дню, і  це теж дуже надихало, і запалювало мене повертатися додому і робити щось корисне для своєї країни…»

 

«…Можливо, теслярство  - це бажання самому щось робити, тобто, пограти в те, у що в дитинстві не пограв…»

 

«…Там [у церкві], я почав чути оцю ідею, що потрібно любити людей, що потрібно служити їм, там, у церкві, я побачив сім’ї, які намагалися відкладати гроші для того, щоб послужити іншим, щоб підтримувати реабцентр десь у селі, і це дуже вплинуло на мене…»