Рейтинг користувача: 5 / 5

Активна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зірка
 

У Львові встановили Лаву надії.





На оглядовому майданчику парка «Високий замок» 13 червня у рамках проекту «Міжнародний фестиваль надії» встановили нову пам’ятку – Лаву надії. На урочисте відкриття зібралось близько 100 жителів та гостей Львова.
Лава надії - це заключний проект перед найочікуванішою подією року – Фестивалем надії, який відбудеться 20 червня на «Арені Львів». На святі відкриття виступили львівські музиканти із музичною програмою «Про Твою любов співаю». Незаважаючи на спекотну погоду, молодь активно підспівувала в очікуванні відкриття лави.
Зі словом привітання до всіх звернувся директор Міжнародного фестивалю надії Василь Герасимчук. «Найперше хочу подякувати вам за це прекрасне місто Львів, де ми вже рік ведемо підготовку до фестивалю. Дякую вам за ваші відкриті серця, за вашу привітність і гостинність. Сьогодні особливий день, адже у Львові з’явилась пам’ятка надії. Ми всі щиро віримо у те, що кожен, хто прийде на це місце, сяде на цю лаву, підійме погляд у небо. До Того, Хто дарує справжню, живу надію...».
Під оплески оточуючих відбулось урочисте відкриття лави, та молодь із задоволенням перевірила її на міцність. Багато фотографій, усмішок та радості, і морозиво кожному, хто прийшов на свято. По завершенні офіційної частини програми, всім охочим вручили запрошення на Міжнародний фестиваль надії, і молоді люди із радістю побігли запрошувати львів’ян на свято 20 червня.
Вікторія, учасник свята відкриття: «Я дуже задоволена, що змогла сьогодні побувати тут. Лава дуже гарна. Та і дуже класна атмосфера, помітно, що підготовка до фестивалю ведеться на високому рівні. Я і сама мала можливість долучитись до роздачі оголошень на Фестиваль надії, дуже чекаю цього дня!»
Нагадуємо, що Фестиваль надії розпочнеться 20 червня о 17:00. Запрошуємо кожного, вхід вільний.