Неактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зірка
 

Гостя: Галина Тиха, волонтерка Світлого радіо
Програма: «Світлі гості»
Ведуча: Олеся Василенко

 

  Ми завжди дякуємо Богові за те, що Він дарує нам спілкування з особливими людьми, які щиро та віддано служать Йому, поширюючи інформацію про Світле радіо, даруючи радіоприймачі людям, допомагаючи на наших різноманітних заходах та проєктах. Ці люди – наші вірні помічники – по-особливому надихають та підбадьорюють нас. Вони – як промінчики Світла та Надії – зігрівають наші серця та серця радіослухачів. Пропонуємо вам познайомитися з волонтеркою радіо «Еммануїл» Галиною Тихою. Вона розповідає про те, як   примирилася з Богом, як це змінило її життя, а також про те, як уперше почула про Світле радіо, як почала допомагати у нашому служінні і чому потрібно слухати християнське радіомовлення.  

 

 

«… Кажу: «Боже, якщо Ти є, прости мені… що я – гонитель Божий. І я хочу знати, чи Ти є. Якщо Ти є, то будь зі мною». Я не знала, як молитись, що говорити. І в ту хвилину я відчула таке потепління в серці, після цих слів «прости мені», відчула фізично, що Він є…   Бог наповнив моє серце таким миром, теплом, таким спокоєм, що я фізично відчула, що Він є. І я завжди говорила після того часу: «Боже, Ти є». Це була така моя молитва…»

 

«… То була особлива така теплота і радість – оце наповнення Божою присутністю, таким Божим миром, що я все життя пам’ятаю оті обійми Бога, духовні обійми…»

 

«… Які б не були життєві ситуації, які б не були проблеми, які б не були переживання, я знаю, що з Богом ми разом пройдемо. Він мене тримає за руку, а деколи, дивлюся, - Він на руках мене несе. Він несе мене, коли дуже великі проблеми і переживання. Тому я дуже дякую Господу за все»

 

 «… Увесь час у мене на кухні, на робочому місці увімкнене радіо, і я завжди – з радіо «Еммануїл». Завжди проповіді слухаю, завжди християнським пісням підспівую. Ми співаємо вдвох – я і моє радіо»

 

 «Ви знаєте, радіо «Еммануїл»  - це для мене така розгорнута гарна життєва сторінка. Мені просто воно дуже подобається, тому що воно приносить дуже велику користь…»

 

«… У кого День народження – в мене проблем немає з подарунком: я дарую маленький приймач, який налаштований на Світле радіо. І це моє служіння, воно мені дуже подобається…» 

 

 «А ви знаєте, як мені приємно, коли я заходжу на своє робоче місце, вмикаю радіо, а там мені ведучий говорить: «Доброго ранку! Усміхніться, вас дуже люблять!» І я знаю, що мене любить Сам Бог, Сам Ісус Христос. І оце нагадування кожного ранку, що тебе люблять – тебе любить сім’я, тебе любить оточення, тебе люблять рідні – це так приємно. Дякую Світлому радіо за ці нагадування»