Рейтинг користувача: 5 / 5

Активна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зірка
 

Гостя: Тетяна Надєїна
Програма: «Світлі гості»
Ведуча: Ірина Суботовська

 

  Упевнені, ви погодитесь: це чудово, коли поряд є друг, котрий може слушної миті сказати потрібне слово, яке допоможе та підбадьорить. Можливо, і ця програма  підтримає вас, як добрий та вірний друг. У нас в гостях – служителька Тетяна Надєїна. Вона розповідає про себе, а також дає мудрі настанови зі Слова Божого…

 

«Я почуваюся улюбленою. Я улюблена. Колись я почула це слово про себе, і кажу: «Господи, я – улюблена для Тебе?» Він говорить: «Так, я увів тебе в Своє Царство, Царство Світла...»

 

«Ви знаєте, я хочу бути світлом, оскільки я є членом церкви «Город Света», - хочу бути світлом для всіх людей, на тому місці, куди мене посилає Господь... Як сказав Ісая: «Ось я, пошли Ти мене». А я сказала: «Ось я - використовуй мене, Господи». А потім думаю: яке цікаве слово - «використовуй». Він каже: «Так, тому що з користю для Мене...»

 

«... Наші знання - це наша зброя, проти сатани, перш за все. Тому Господь сказав: «Я роблю вас учнями, йдіть і ви робіть [інших людей] учнями». Тому, я гадаю, просто потрібно поміняти своє ставлення до навчання. Потрібно поміняти свої думки, що це ж мені на користь. Це ж мені добре. Це ж, врешті-решт, для мого особистого життя і для моєї долі...»

 «... Я повертаюся до Івана 14, 15, 16 [розділів]. Він [Христос] говорить: «Я не залишу, Я буду з вами завжди. Я завжди вам буду допомагати»... Ми розбирали це слово - «Утішитель». Це - «Параклетос». І для мене воно прозвучало (це двоскладове слово) як пара, яка завжди поруч. І я уявила: пара взуття. Ти ж не можеш в одному черевику ходити, це не буде пара. [Бог] - це пара, яка завжди з тобою поруч. І «клетос» - одне з визначень - це «Дух переможця». І я, коли це поєднала, кажу: «Господи, так Ти посилаєш нам Того, Хто буде завжди поруч і в котрого є Дух переможця?!» І це ж Ісус Христос, Він вже переміг світ...»