Неактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зірка
 

Гостя: Брія Блессінг, співачка, акторка, місіонерка
Рубрика: «Добре слово»
Ведуча: Ірина Суботовська

 

   Спілкуючись із Брією Блессінг, ви неодмінно будете усміхатися – вона просто випромінює Боже світло.  Усі, хто брав інтерв’ю у Брії, помітили, що вона завжди сонячно усміхається. Але чи бувають у нашої гості моменти, коли їй важко це робити? Як Брія долає сум та поганий настрій? І чому їй комфортно, коли в житті відбуваються постійні зміни? Про це ви дізнаєтеся з нашої рубрики.

 

«… Я так само людина, як і всі, й у мене якісь переживання, важкі випробування в житті [бувають], але я завжди намагаюсь собі нагадати, що я ще не вдома, що це тільки подорож. Тут, на цій не землі нічого не триває завжди. Тому все пройде, і, коли я нарешті буду вдома, тоді я буду відпочивати і… можна далі рухатися»

 

«… Звісно, є якісь некомфортні моменти, але мені це подобається. Бо коли мені некомфортно, я розумію, що я навчаюся, що Господь щось змінює у моєму серці, що Він мене робить більш схожою на Христа і мені це дуже подобається. Я за це дуже вдячна…»

«… Для мене це не має бути дивним, коли я бачу навколо біль, коли я відчуваю якісь незручності на цій землі. Навпаки, це має бути такий поштовх зрозуміти, наскільки коротке це життя, і наскільки тут усе непередбачуване. І щоб кожен день я віддавала своє життя Богові, і служила Йому, і служила всім, хто навколо, бо зараз навколо нас дуже багато хто страждає…»