Неактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зірка
 

Програма: «Світлі гості»
Гостя: Леніана Млинарчук, співачка
Ведуча: Ірина Суботовська

 

  Співачка Леніана Млинарчук розповідає про те, як стала співачкою, хто допоміг їй повірити в себе, а також ділиться, як Господь приходив на поміч у дуже непростих  ситуаціях і рятував їй життя. Бог чув молитви, і Леніана глибоко вдячна Йому за вірність та незмінність.

  «Покликуй до Мене, - каже Господь, - і тобі відповім, і тобі розповім про велике та незрозуміле, чого ти не знаєш!» (Єрем. 33:3).

 

«Бабуся більш мені, знаєте, прищепила віру в себе. Вона мене не називала внученькою. Вона мені завжди казала: «Ти моя донечка. Я тебе дуже люблю. Ти найкраща! Ти дуже гарно співаєш. Яка ти молодець! Бог тобі дав такий голос! Співай, співай!». І, звичайно, перші мої пісні були в церкві, у нас в Омелянівці, звідки я родом (Житомирська область, Коростенський район). У нас там є прекрасна церква «Непохитна основа», пастором якої є Ярошенко Олександр. І там у нас був дитячий хор, я ходила, співала християнські дитячі пісні. Це перші мої такі кроки у музиці, у творчості…»

 

«Я радію, звичайно, що  я – віруюча людина, що я з дитинства знаю Бога.  І от мені якось, знаєте, помолилася – і краще. Помолилася  до Бога, розказала все – і ти розумієш, що тебе чують, що тобі відповідають. І мені дуже на душі добре. Я розумію, що Господь завжди зі мною, і допомагає, і благословляє»

 

«… Був період, навіть три рази, коли Господь мене рятував.  Він урятував моє життя. Були такі випадки, що навіть була реанімація, і лікарі казали, що я не буду жити. І завдяки молитвам моїх рідних, моїх близьких, я молилася,  Господь дарував зцілення, і я дуже за це вдячна, що Господь є Незмінний. Він нас сильно любить, благословляє і чує наші молитви»

 

«Є різні ситуації, але я стараюся дотримуватися того, що завжди треба бути світлом, світлом Божим, нести Божу любов і Боже Слово, адже Ісус сказав: хто мене посоромиться, того і Я буду соромитися.  І я ж не хочу так, що я прийду до Бога, а Він скаже: «Я тебе не знаю». Потрібно завжди нести світло Боже, що ми – Його люди, Його діти…»

 

«У Слові Божому написано: будьте, як діти. Тобто, не потрібно щось придумувати… Будьте, як діти, не соромтеся. Можна просто заплющити очі, помолитися своїми словами до Бога, сказати, що турбує, і відповідь, я думаю, не забариться…»