Неактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зірка
 

Програма: «Світла музика. Прем’єра»
Гість: Олег Сівков, автор і виконавець
Ведучий: Владислав Бондарков

 

  Це особлива радість і підбадьорення, коли молодь служить Богові своїми талантами, коли вона відповідає на заклик Господній нести світло Істини, нести Христову любов у цей світ. Автор і виконавець Олег Сівков розповідає у нашій програмі про своє місіонерське служіння, духовну працю для людей з інвалідністю, для молодшого і старшого покоління, а також представляє свою пісню «О, как хочется жить». 

 

«Чому записав цю пісню [«О, как хочется жить»]? Народилась вона просто від того, що я так спостерігав, роздумував про світ, про Бога, про своє життя, призначення, і в таких простих словах хотілося  просто передати свій стан, те, що було на душі. І так прийшла мелодія, далі слова, і була можливість – вирішили записати її на студії…»

 

«… Перше питання постало: а як ми будемо доносити Євангелію людям? Що робити, з чого почати? …Бог дав ідею, просто в один момент. Я зовсім не присвоюю це собі, чи комусь іншому. Можливо, я банально скажу, але насправді, це просто була така ідея від Бога і конкретне бачення, як це зробити, що потрібно для цього, й ось так воно розпочалося»

 

«… Із проміжком часу було запрошення поїхати в Південну Америку, в Уругвай. І ось там з командою такою інтернаціональною ми зібралися і  служили для Бога. Я був там сім місяців, служіння теж було різностороннє. Я дуже дякую Богові за те, що була така можливість  потрудитися, бо це не тільки було для людей, а це особисто було для мене таке розширення пізнання Бога, як Він працює серед людей, як Він кожному по-різному може відкриватися, як Він може індивідуально до кожного мати своєрідний підхід…» 

 

«…Мабуть, за цей місяць чи за два скільки я мав розмов з різними людьми, молодими хлопцями, старші приходять, телефонують, щоб консультуватися, і вони відкриваються, розказують, з чим вони боряться, що переживають, і я зрозумів, що навіть коли ми пізнаємо Ісуса Христа, в цьому періоді до освячення ми одразу  ідеальними не стаємо зовсім. Ми боремося і ми вчимося бути християнами…»