Рейтинг користувача: 5 / 5

Активна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зірка
 

З 6 по 7 червня в Єрусалимі  відбувся Перший Національний молитовний сніданок за участі  членів Ізраїльського Кнесету  та представників 56 країн світу.  В рамках заходу учасники мали зустріч з Президентом Ізраїлю паном Реувеном  Рівліном та Спікером Кнесету Юелем Едельштейном.


Гостем Першого молитовного сніданку від українського Парламенту став народний депутат, голова Міжфракційного депутатського об’єднання «За духовність, моральність та здоров’я України» Павло Унгурян.  Разом з конгресменами США, парламентарями Великобританії, Фінляндії, Німеччини   він прочитав   Біблійні тексти за  мир та благословення  Ізраїлю:

«Люди зараз, як ніколи, потребують  Божого захисту та підтримки. Цього потребує і Держава Ізраїль , тому разом з української делегацією та представництвом інших країн світу ми просили в Бога миру та процвітання», - сказав парламентар.


«Нещодавно в Україні ми провели вже Шостий за рахунком Національний молитовний сніданок. Це був чудовий  час, коли представники різних політичних сил та конфесій разом молилися за свою державу, суспільство та щасливе майбутнє наших дітей.  Впевнений, що  традиція проведення щорічних молитовних сніданків стане благословенням і  для  Ізраїлю».