Рейтинг користувача: 5 / 5

Активна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зірка
 

Гість: Олександр Залевський, лідер команди «Рост», місія «Україна для Христа»
Програма: «Це реально»
Ведучий: Сергій Цвєтков

 

Багатьох молодих християнських лідерів цікавить питання, як благовістити в умовах нинішнього світу. Яким є буття сучасного місіонера? З якими викликами він стикається в особистому житті та служінні? Як Бог засвідчує про Себе через проповідь Євангелії сьогодні? Про виконання Великого доручення та особливості сучасного благовістя автор і ведучий програми «Це реально» Сергій Цвєтков говорить із досвідченим  служителем місії  «Україна для Христа» Олександром Залевським.

 

«Місіонерство – це не просто розповідь Євангелія. Є ще й важлива частина, про яку ми не думаємо. Це ті люди, котрі приймають Христа. Їм треба допомагати далі зростати»

 

«Я досі виражаю свою віру в молитві і я продовжую ту ж саму Біблію читати, досліджувати, трошки іншим викладати і намагатись зрозуміти в божому Слові, що ж саме через цей уривок, цей вірш говорить Бог…»

 

«Просто масовість, я б сказав, інша, вона, може, вже не в тисячах, не в десятках тисяч, а в сотнях або десятках людей. Масштаб масовості змінився. І важливо вміти з тими людьми, який Бог приводить, встановити контакт, щоб після того із зацікавленими була можливість   хоча б декілька разів особисто, один на один, зустрітись…»