Рейтинг користувача: 5 / 5

Активна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зірка
 

Гість: Тетяна Писаренко, експерт із виховання дітей
Програма: «Світло підтримки»
Ведуча: Інеса Опіканець

 

Цей випуск програми «Світло підтримки» буде корисним для мам і тат, котрі бажають знати, як правильно виховувати своїх дітей. А також пропонуємо послухати (і подивитися) цю передачу тим, хто тільки планує стати батьками. З гостею передачі Тетяною Писаренко говоримо про непослух і дисципліну дітей. Що робити, коли вони не коряться мамі й татові? Як шукати  підхід до молодшого покоління і як привчати до дисципліни?   Про це – наша програма.

 

«Що таке непослух? Коли дитина не виявляє того, чого ми від неї очікуємо. Це її реакція на якийсь наш запит, наше прохання»

 

«Причин неслухняності буває дуже багато - як із боку неправильного поводження батьків із дитиною, так і, власне, реакції дитини, коли вона відстоює свою думку або хоче довести нам якісь свої можливості»

 

«Перш за все, завжди потрібно виявляти повагу до дитини, незалежно від того, в якому вона віці. Хоч що б ви просили у дитини робити, завжди треба дивитися на те, хто перед вами»

 

«Ось тут часто виникає конфлікт між батьками і дітьми, коли батько вивищує й уявляє себе великим начальником, авторитетом, котрого дитина просто так, тому що він батько, має слухати...»