Неактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зірка
 

Піст і молитва за Україну



Враховуючи небезпечний стан сьогодення (виходячи із заяви головнокомандувача ЗСУ Руслана Хомчака від 30 березня 2021 р. у Верховній Раді про те, що Росія під виглядом підготовки до військових навчань «Запад-2021» стягує війська до кордону з Україною, а також про те, що вздовж російсько-українського кордону та на окупованих територіях Донбасу і Криму перебувають 28 батальйонних тактичних груп РФ), Рада протестантських церков закликає усіх християн приєднатися до загальноукраїнського посту і молитви проти війни.
 
Усім церквам пропонується:
  1. Активізуватися в молитвах: особистих, сімейних, домашніми групами.
  2. На зібраннях церков здійснювати посилені молитви про Божу охорону нашої країни:
  • Просити захисту для нашої країни, щоб ворог був переможений і посоромлений.
  • Просити милості, щоб жити мирно в Україні.
  • Просити, щоб Божі плани здійснювалися над нашою землею.
  1. Наступного тижня проводити пости і молитви.
 
Могутнє Боже Слово має силу діяти в нас і через нас, як написано: «Бо має велику силу ревна молитва праведного.» (Як. 5:16). Біблія також говорить: «У своєму утиску я заволав до Господа, – Господь мене почув і визволив.» (Пс. 118:5) та «Звідусіль народи оточили мене, але я дав їм відсіч Господнім Іменем! Вони оточили мене, звели облогу, проте я дав їм відсіч Господнім Іменем. Обсіли мене, наче рій бджіл, але погасли, як вогонь у тернині, бо я дав їм відсіч Господнім Іменем. Сильно штовхнули мене, щоб збити з ніг, та Господь мені допоміг. Господь – моя сила та пісня, – Він став мені порятунком.» (Пс. 118:10-14).
 
Віримо, що Бог через молитву наділив нас правом змінювати і розбивати задуми диявола, бажання якого вбивати, руйнувати та нищити.
 
Молімося за Україну разом!!! Пам’ятаймо Боже Слово: «Якщо Бог за нас, то хто проти нас?» (Рим. 8:31).