Рейтинг користувача: 5 / 5

Активна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зірка
 


Два дитячі будинки сімейного типу урочисто відкрили у Луцьку. Тут, в атмосфері любові, затишку та Божої опіки, житимуть діти-сироти і ті, хто позбавлений батьківського піклування. Загалом у повністю облаштованих будівлях може проживати до 20 дітей, які отримають батьківську опіку та виховання у сім’ї.

Дитячі будинки сімейного типу місткі та комфортні – вони мають площу понад 250 квадратних метрів. Тут є багато житлових кімнат, ігрові приміщення, душові, а також кімната, де мешканці можуть збиратися усією родиною.

Ще влітку депутати Луцької міської ради прийняли рішення надати релігійній громаді євангельських християн-баптистів «Дім Євангелія» у постійне користування земельний наділ площею близько 50 сотих. Згодом будинки було збудовано фондом «Міст у життя» за сприяння Всеукраїнського союзу церков євангельських християн-баптистів. У цілому на Волині таких будинків уже 12. В урочистому заході, який відбувся 11 листопада, взяли участь служителі церков, голова Волинського обласного об’єднання церков ЄХБ – Ярослав Троць, міський голова Луцька – Ігор Поліщук та керівники соціальних служб і окремих закладів опіки над дітьми.
 
 
 

Повідомляє сайт ВСЦ ЄХБ