Рейтинг користувача: 5 / 5

Активна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зірка
 
На Світлому радіо розпочалася гаряча пора цікавих зустрічей. Учора протягом дня на студію завітали чотири світлих гостя, що подарували нашим слухачам позитивні враження та хвилини приємного спілкування.

Першою інтерактивний ранок розпочала в програмі «Наша освіта» Олена Хачатрян - мама шістьох дітей, номінантка всеукраїнської премії «Жінка ІІІ тисячоліття», голова благодійного фонду «Сім’Я». Вона розповіла про освіту дітей у багатодітній родині, а також про основні здобутки своєї громадської діяльності.

Спілкування зі слухачами продовжив пастор церкви «Еммануїл» із селища Дослідницького, що на Київщині, Іван Зарубайко. У програмі «Світлі гості» він поділився із радіослухачами історією створення їхньої церкви, а також розповів про основні напрямки пасторської діяльності. Гість зазначив, що головне завдання служителя – підвести людину до Ісуса Христа, пояснивши, що Божа церква – це не будівля чи приміщення, а люди, що пізнали Спасителя.

Передачі за участю наступних двох гостей вийдуть в ефір найближчим часом. На слухачів Світлого радіо чекатиме зустріч із Чо Вонг Кі (Cho Bong Kee) - пастором, учителем, місіонером із Камбоджі, який у 28 років приїхів в Америку в пошуках комфортного життя, однак через деякий час йому відкрився Бог, і його доля кардинально змінилася. Однак лише в Камбоджі він зрозумів, що таке справжня віра й покладання на Бога.

А напередодні Великодня наші слухачі зможуть почути інтерв`ю із Михайлом Степановичем Паночко - старшим єпископом Церкви християн віри євангельської. Він розповість про біблійне розуміння свята Пасхи, а також про значення Воскресіння Христового для кожного християнина.