Рейтинг користувача: 5 / 5

Активна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зірка
 

9 червня Світле радіо «Еммануїл» відсвяткувало своє 12-річчя.



У день народження радіостанції слухачі змогли долучитися до святкового ефіру, почути захопливі програми, взяти участь в інтерактивах, вікторинах, зустрічах із цікавими гостями.

Ключовим знаком святкування річниці стала цифра 12, яка об'єднала вік радіостанції з біблійної символікою.

В інтерактивній програмі «Школа» слухачі ділилися своїми спогадами про те, як і де вперше почули Світле радіо, які моменти з життя радіостанції запам'яталися найбільше.

Разом із командою Світлого радіо слухачі згадували, що 2005 року зазвучали перші ефіри в Києві й області, що, перейшовши на Богофінансування 2009 року, радіо за 12 років відкрило мовлення ще в 6-ти українських містах: Львові, Запоріжжі, Сумах, Харкові, Чернігові та Дніпрі.



За словами генерального директора ТРК «Еммануїл» (Світле радіо) Галини Волченко, « найбільшим надбанням радіостанції за ці роки є дружба з тисячами вдячних слухачів, які, попри приналежність до різних християнських конфесій, відчувають себе рідними в Світлій радіородині. Співробітники, волонтери, друзі й партнери радіостанції направляють спільні зусилля для головної мети - досягнення людей через проповідь Божого Слова. Для цього створюються нові програми й використовуються різні інформаційні інструменти. На сьогодні Світле радіо має свій сайт і відеоканали в Ютубі, цілодобово мовить по всьому світові через інтернет, активно задіює мобільні додатки й соцмережі».

  


Як зазначила директор радіостанції, до редакції постійно надходять дзвінки й листи подяки з різних країн. Ось лише деякі відгуки постійних слухачів Світлого радіо: «Я живу в Ізраїлі, і ми з дружиною із задоволенням постійно слухаємо вас. Є кілька інших сімей, які також вас тут слухають через інтернет». (Володимир).

"Світле радіо я вже слухаю, напевно, років 10. Слава Богу за одну мою подругу, яка розповіла про нього. Слава Богу, що вона багатьом людям подарувала і продовжує дарувати приймачі і розповідати про це радіо, незалежно від конфесії ... Наше радіо «Еммануїл» однаково ставиться до всіх конфесій. Це таке надбання! Це радість для Бога! »(Алла).

« Ми ходимо в греко-католицьку церкву і давно слухаємо Світле радіо. І дуже-дуже дякуємо вам за нього. Були в мене тривожні хвилини, коли помер чоловік, але радіо дало мені таке натхнення ... Я кожен день його слухаю. Щастя вам, здоров'я, Божого благословення! »(Анна).

Провівши насичений святковий ефір, команда Світлого радіо зібралася разом, щоб помолитися, підбити підсумки минулого року і спільно обговорити плани на майбутнє.