Рейтинг користувача: 5 / 5

Активна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зірка
 

Директор Світлого радіо «Еммануїл» Галина Волченко провела в ефірі програми «Світлі гості» зустріч із президентом суспільного телеканалу ТБН Вікторією Нікітіною-Шин.

Гостя розповіла про своє українське коріння, про те, як складався її життєвий шлях, і як вона пережила зустріч із Богом.

Батьки Вікторії (тато - кореєць, мама - українка) зустрілися в українському місті Кам'янець-Подільському. Батько був військовим, тому сім'я жила в різних містах України, Німеччини, Росії. Ближчою за всіх, зазначила Вікторія, їй за ці роки стала російська культура, хоча вона дуже любить і цінує гостинність, щедрість і доброту українців.

Навчаючись у санкт-петербурзькій Академії мистецтв, Вікторія вперше потрапила до євангельської церкви. І хоча, за словами гості, раніше вона вже зверталася до Бога в різних складних ситуаціях, це служіння стало для неї одкровенням. Головне, що зрозуміла гостя – Богу не потрібні посередники, до нього можна звернутися самостійно.

У церкві Вікторія зустріла й свого чоловіка Ігоря. Разом вони виховували трьох дітей, працювали над становленням християнського телеканалу.

Після відходу у вічність чоловіка Вікторія продовжила його справу - очолила ТБН. За її словами, Бог дав їй чудову команду, що стала частиною її сім’ї. Говорячи про своє служіння, гостя зазначила, що вся її праця не заради себе, а задля Бога, який не полишає й підтримує її у всьому.

Під час програми в студії панувала особлива Божа присутність. Вікторія помолилася в ефірі за тих слухачів радіостанції, які на даний момент проходять складні випробування, а також підтримала й підбадьорила людей, що жертвують фінанси на розвиток християнських ЗМІ.

«Коли ви жертвуєте на Божу справу, то даєте Богу можливість впливати й підтримувати вас», - підсумувала гостя.