Рейтинг користувача: 5 / 5

Активна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зірка
 

Дуже складно зібратися всім колективом разом, коли більшість співробітників працюють за графіком що постійно змінюється. Але, не дивлячись на це, раз на місяць команда Світлого радіо «Еммануїл» збирається, щоб провести час у молитві та спілкуванні, підбити підсумки певного робочого періоду, обговорити робочі питання, скласти плани на майбутнє і привітати іменинників.

Вересень був особливо багатий - цього місяця народилися п'ять співробітників Світлого радіо, а також засновник радіостанції – Віктор Костянтинович Радін. Його немає з нами вже кілька років, але його «творіння» - Світле радіо «Еммануїл», живе і розвивається. Віктор Костянтинович багато років молився і шукав можливості щоб створити радіостанцію, яка буде нести Боже Слово. Саме йому Бог дав і назву цього дива у сфері ЗМІ - «Еммануїл» - «З нами - Бог!».

Найбільшою мрією Віктора Костянтиновича було створення Всеукраїнської радіомережі «Еммануїл». І ось у вересні 2014 року, (майже через 10 років мовлення Світлого радіо у Києві і більш ніж через 20 років після початку молитов), ми бачимо виконання Божих обітниць. Київ, Львів, Харків - три міста з областями, перебуваючи в яких, можна слухати Світле радіо «Еммануїл» через приймач. Це вже мережа! А крім цього ще є супутникове мовлення АСТРА4 (на території Європи) і цілодобове on-line мовлення через сайт www.svitle.org

Слава Господу за Його вірність і щедрість!

Спасибі вам, дорогі слухачі і партнери, за вашу підтримку і віру, фінанси і молитви!

Просимо вас і надалі згадувати у своїх молитвах про нас. Сьогодні ми молимося за вирішення питань щодо необхідного технічного обладнання радіостанції у Харкові; за щомісячне фінансове забезпечення Світлого радіо «Еммануїл»; за популяризацію радіостанції в Україні як того хотів Віктор Костянтинович і як хоче цього Бог. Адже ми знаємо, віримо і багаторазово свідчимо, що Господь одного разу відкрив Свою волю засновнику Світлого радіо і надалі підтверджував це багато разів у забезпеченні всіх потреб радіо «Еммануїл».