Рейтинг користувача: 5 / 5

Активна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зірка
 
10 жовтня на Світлому радіо "Еммануїл" для волонтерів та ведучих радіостанції пройшов майстер-клас дикторської майстерності. На цю подію особливо чекали ті, хто разом із своєю основною роботою служить Господу на радіостанції. А це не лише дикторська та акторська начитка в студії, а й створення, і вихід в ефір зі своїми авторськими проектами.
Навчання проводив відомий радіоведучий, диктор офіційних та урочистих заходів - Дмитро Хоркін.


Як зазначив Дмитро: "Те, як ми говоримо, має величезний вплив на людину". Саме тому на зустрічі були порушені такі теми як специфіка роботи перед мікрофоном, проблематика досягнення філігранної дикції, поговорили про "дикторський" голос та як над ним працювати, і обговорили багато інших професійних питань. Крім теорії учасники майстер-класу мали можливість виконати практичні вправи.

Як зазначили всі присутні, для них організація цієї зустрічі стала справжнім благословенням. Волонтери та ведучі не лише дізналися багато нового у дикторської галузі, але також почули і навіть побачили свої помилки, навчилися практичним вправам, які допоможуть їм краще служити голосами і проектами на Світлому радіо.


Тетяна Юхименко (диктор-волонтер радіо «Еммануїл»):
«Я вдячна Богу за можливість внести і свою крихітну частинку в роботу радіостанції. І проведений Дмитром Хоркіним майстер-клас із сценічної мови для волонтерів радіо виявився дуже корисним. Дмитро просто запалив нас своєю відданістю професії. Прагнути багато вчитися, постійно зростати і ділитися знаннями - ось девіз молодого майстра слова».

Ірина Суботовська (волонтер радіо «Еммануїл»): «Слава Господу, що є сьогодні такі люди, які готові послужити іншим своїм досвідом, практикою. І все це з однією метою – щоб Слово Боже доносилось до людей якнайкраще, професійніше, досконаліше. Цей майстер-клас ще раз довів, що ми маємо постійно працювати над собою».

У свою чергу вся команда співробітників та директор Світлого радіо «Еммануїл» Галина Львівна Волченко від усього серця подякували волонтерам – справжнім героям Світлої радіостанції, за їхнє щире та віддане служіння Господу.