Рейтинг користувача: 5 / 5

Активна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зірка
 

Олена Ліпейкіна



Можна припустити, що радіо - це зовсім просто. Говори собі в мікрофон, музичку з дисків програвай, лишень аби сигнал на вишку і передавач надходив! Може, так і було... Колись...

Тепер робота на радіо пов'язана з безліччю сфер - розміщенням інформації в інтернеті, просуванням радіостанції в соціальних мережах, наповненням архівів і подкастів, створенням і адмініструванням сайту і багатьом іншим.

А передачі Світлого радіо «Еммануїл» від 2007 року можна не тільки слухати, але й дивитися - у всесвітній мережі розміщуються відеоверсії наших програм.

Зйомки ми починали з програми «Світлі гості на Світлому радіо». І першою людиною, яка підтримала цю ідею, була Олена Ліпейкіна. Вона займалася розвитком відеошколи каналу CNL. І як приємно через багато років бачити, що наш спільний проект вилився у створення безлічі плейлистів із відеозаписами різних радіопрограм, які доступні не тільки на каналі Світлого радіо в Ютубі, але й в соціальних мережах і на супутниковому каналі CNL.

Й ось тепер ми запросили Олену як досвідченого фахівця і професіонала провести для нашої творчої команди майстер-клас. Тема - «Просування відео в соціальних мережах.  Розкручування бренду». Нам цікаво дізнатися про напрацювання і секрети, досвід й основи цього процесу. І ми раді, що таке навчання допоможе нам вийти за рамки щоденних справ та обов'язків і посприяє ефективнішій проповіді Слова Божого в радіоефірі.


Також у нас в гостях побувала психолог лінії довіри Тетяна Євтушенко, яка провела тренінг про телефонне спілкування зі слухачами. Ми багато почерпнули з цього тригодинного майстер-класу і дякуємо Тані, що зможемо краще служити нашій радіородині.

Ми відкриті до нового та важливого і віримо, що цієї весни у нас ще буде не одна можливість дізнаватися актуальну інформацію як про нашу професійну діяльність, так і про суміжні сфери...