Рейтинг користувача: 5 / 5

Активна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зірка
 

Концерт Романа Ващука

Наша радіостанція дружить з багатьма виконавцями та музикантами, але серед них є особливі друзі! Один із таких особливих друзів – Роман Ващук! Він не лише виконавець, чиї пісні звучать в ротації Світлого радіо, він – завжди готовий підтримати всі заходи, які ми організовуємо. Проте, не всі знають, що Роман – волонтер світлого радіослужіння. Як диктор – він бере участь в записах програм, матеріалів для радіо у нашій студії звукозапису.



 
Крім того, Роман Ващук є співорганізатором фестивалів у Києві: Живи-Fest, Столичний Різдвяний Фестиваль та Пасха-Fest. З 2017 р. він є одним з ведучих всеукраїнського «Дня подяки». Співак бере участь у різноманітних громадських, соціальних заходах та проектах.
 
І зараз ми з радістю хочемо підтримати благодійний концерт нашого друга, помічника та партнера Романа Ващука, який відбудеться 11 квітня 2019 р. у м. Києві!
 
 
На концерті прозвучать пісні з двох сольних альбомів співака, відома усім пісня «Чорнобривці». У концерті братимуть участь найкращі музиканти України, серед яких Заслужені артисти Марина Одольська, Тарас Яницький, співачка Оксамита. Декілька пісень Роман виконає у супроводі струнного квартету «Orange Blossom». Пісні звучатимуть у новому аранжуванні.
 
Частина коштів з продажу квитків від цього концерту підуть на допомогу онкохворим дітям, якими опікується благодійний фонд «Краб».
 
Приходьте 11 квітня на концерт Романа Ващука та пориньте в атмосферу кохання та світлих емоцій!