Рейтинг користувача: 5 / 5

Активна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зірка
 

Команда Світлого радіо в програмі "Суботній вечір"



Суботній вечір у Божій присутності та в колі друзів – хіба це не прекрасно? А тим більше, якщо є можливість принести Боже Світло багатьом людям!
 
Частина команди Світлого радіо, представлена Генеральним директором ТРК «Еммануїл» Галиною Львівною Волченко, ведучими ефіру Інесою Опіканець та Владиславом Бондарьковим, а також музичним редактором Ігорем Садовським, мала нагоду завітати в гості до наших медіа-друзів – на Телеканал «Надія». У програмі «Суботній вечір» ми ділилися досвідом мовлення нашої  радіостанції, особистими враженнями від роботи на радіо, згадували про появу радіо «Еммануїл» у медіа-просторі майже 14 років назад.
 



 
Ведучі програми Ірина Кірдан та Андрій Колодій ставили цікаві запитання, які стосувалися роботи радіо, служіння Богу, сім’ї та відпочинку, а також – щодо можливостей поєднання цих, здавалося би, різних сфер життя.
 


 

Бог вірний і дивовижний – Він усе влаштовує найкращим чином! Тому глядачі мали змогу дізнатися, що довіритися Йому – це найправильніший вибір, прояв віри, а не ризик, що вдячність Богу за все – це запорука вирішення будь-яких життєвих обставин, а ще – переконатися, що «… вiра вiд слухання, а слухання вiд слова Божого.» (Рим. 10:17).
 
Дорогі наші слухачі! Пропонуємо вам до перегляду ефір програми «Суботній вечір» з незмінною, дружною командою Світлого радіо. Нехай Бог укріпить вас у вірі через почуті життєві досвіди та свідчення!
 
Якщо вам сподобалася програма – відзначте будь ласка це значком «подобається», який розміщений під відео на YouTube-каналі наших братів і сестер з Телеканалу «Надія»! Дякуємо вам!
 
Будьте благословенні!