Рейтинг користувача: 5 / 5

Активна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зірка
 

30 листопада на радіо «Еммануїл» в рамках програми «Світлі гості на Світлому радіо» у прямому ефірі відбулася особлива зустріч з керівництвом радіостанції - Галиною та Олексієм Волченко і Тетяною Миколаївною Шабаліною - головним бухгалтером.
Програма почалася з історії Світлого радіо, якою поділилася Галина Львівна Волченко.
«Світле радіо «Еммануїл» - це вже 10-річна історія. Історія віри, історія молитов. У 2004 році була отримана ліцензія на радіомовлення на частоті 67,28 МГц у Києві та області. Першим керівником і засновником Світлого радіо був Віктор Костянтинович Радін - людина віри, яка вчила нас усіх вірою рухатися до мети отриманої в одкровенні про те, що буде всеукраїнська мережа «Еммануїл». «Еммануїл» у перекладі означає - з нами Бог. І Бог дійсно ніколи не залишав нас. Був період віри, коли не було фінансування, не було співробітників, і Бог дивовижно за 2 з половиною місяці зібрав справжню команду. Світле радіо зазвучало у прямому ефірі у Києві та області у червні 2005 року. Через рік ми вийшли в інтернет. У 2008 році була отримана ліцензія на супутникове мовлення. У 2012 році почалося мовлення у Львові (67,82 FM). І тепер ось цього року - Харків (69,2 FM).
Також у 2009 році відбулося «друге народження» радіостанції - Світле радіо повністю перейшло на Богозабезпеченння, коли всі витрати станції покриваються лише завдяки добровільним пожертвам наших слухачів і партнерів».
Передача йшла у прямому ефірі і також транслювалася через відео-канал радіо «Еммануїл» на YouTube. Під час ефіру слухачі могли ставити свої запитання. Так, Галина, Олексій і Тетяна відповіли на запитання слухачів: чому радіостанція досі мовить у нижньому діапазоні; яка сума необхідна для того, щоб повністю покрити витрати за місяць; які плани у Світлого радіо «Еммануїл» на майбутнє тощо.