Рейтинг користувача: 5 / 5

Активна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зірка
 


Днями керівники Світлого радіо «Еммануїл» – Галина та Олексій Волченки відвідали церкву «Свет Миру» у Торонто (Канада). Як же приємно, що, навіть, на іншому боці нашої планети християни не просто знають про Світле радіо, а й слухають його! А для того, щоб налаштування світлої хвилі було ще простішим – брати і сестри церкви «Свет Миру» отримали яскраві брелки Світлого радіо, за допомогою яких дуже просто завантажити додаток радіо «Еммануїл» для смартфонів!

 
 
 
Проповідь Слова Божого, поклоніння Господу, молитва – все це відбувалося у надзвичайно теплій, сімейній атмосфері церкви «Свет Миру», куди мали нагоду бути запрошеними Галина та Олексій Волченки.
 
 
 

 
Висловлюємо щиру вдячність пастору церкви Олександру Крупіну за гостинність, за нагоду поділитися Божими одкровеннями із християнами Канади. «О, як добре і як гарно, коли брати живуть разом!» (Пс. 132:1).
 
 
 
 
Також Галина та Олексій взяли участь у заході, який організувала церква «Благодать» у Ньюмаркеті, де відбулося спілкування із служителями в межах курсу вивчення християнства. Бог приготував особливе знайомство з Наталією та Володимиром Фроловими.
 
 
 
 
Вони несуть служіння у Ньюмаркеті, мають прекрасні плоди у створенні навчальних медіа-продуктів для віруючих. Бог використав їхні таланти, вони брали участь у відеозаписах більш, ніж 130 уроків медіакурсу «Основи учнівства» російською мовою.
 
Також, відвідавши служіння церкви «The Gatering place» у місті Аврора, Олексій та Галина мали спілкування з пастором Джоном Ірвінгом, і отримали пророче слово для радіослужіння від Доктора Русса Мойєра – засновника Eagle Worldwide Ministrie, який того дня відвідав служіння церкви. Прекрасний час для роздумів про розвиток і напрямок руху радіостанції у ці останні дні.
 
Слава нашому Господу за прекрасну можливість проповіді Слова Божого у Канаді!