Неактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зірка
 

Студія «Біблія і Сучасність»


Із нашими давніми друзями – студією «Біблія і Сучасність» ви, напевне, знайомі давно. Адже, це та сама студія, яка виготовила і записала дитячу програму «Еліне подвір’ячко», програму про подружні стосунки з експертом Адріаном Буковинським «Заради любові», програму про виховання дітей «Школа батьківства» та інші.
 
Не так давно в нашому радіоефірі з’явилися дві нові програми цієї студії: дитяча – «Грибні приповісті», де гриби потрапляють у різні дивні ситуації, та намагаються знайти правильне їхнє вирішення для того, щоб жити в гармонії з оточуючим лісом та Богом, Який їх і насадив у цьому лісі. Ще одна програма – «Божі обітниці» – короткі життєві історії з повчальними моральними висновками, та уроками для нас.
 
Днями ми дізналися про запуск нових програм від студії «Біблія і Сучасність». Це програма «Гідність людини», у якій піднімаються теми натурального планування сім’ї, біоетичних викликів, вагітності через зґвалтування, жертв абортів, і т.п. У ще одній програмі «Суспільна проблематика» розглядаються дещо інші актуальні теми суспільства: соціальне сирітство, нестандартні діти у школі, булінг, домашнє насилля, і т.п.
 
Із цими та іншими програмами наших партнерів можна ознайомитися, перейшовши за посиланням:
 
Програму ж «Божі обітниці» можна слухати у прямому ефірі радіо «Еммануїл» щочетверга о 17:00.