Неактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зірка
 

«Серед нас»



Щодня в ефірі нашої радіостанції звучать історії людей, які живуть «Серед нас», людей, у долю яких втрутився Бог. Ось одна із таких історій.

Декілька років назад дуже серйозно захворів мій батько: у нього діагностували онкологію, і рак уже поширився настільки, що йому поставили четверту стадію. Лікарі сказали, що батька не врятують, і коли його відправили у військовий госпіталь Бурденка у Москву, нам з мамою сказали, що їхати туди немає сенсу, адже, назад його повернуть у цинковій труні. Це було великим горем для нашої сім’ї, дуже великим потрясінням. Пам’ятаю, мама тоді купила маленьку молитву в храмі, і я щоночі перед тим, як лягати спати, так щиро, так сильно молила Бога про те, щоб Він врятував мого тата, щоб Він чудесним способом зцілив його. Я знала, що  Господь не може просто так забрати у мене таку рідну людину. І надзвичайно чудним чином через декілька місяців мій тато повернувся додому після госпіталя – абсолютно здоровий. Коли лікарі дивилися його аналізи, вони не могли повірити своїм очам, адже, ті метастази, які були в тата до лікування – по 15 см. в усі органи, в усі тканини – просто скоротилися до 1,5 мм., а потім – взагалі зникли. Зараз я розумію, що це було чудотворне зцілення, і Господь зробив це не просто так, тому що тато для мене є дуже великою підтримкою зараз.
У нашому житті відбуваються деколи такі складні, такі невимовно жорстокі обставини, які видаються нам абсолютно дикими, іноді, навіть здається, що все це неможливо подолати. Проте, коли ти знаєш, що у твоєму житті є Господь, Який ніколи тебе не покине ніколи не зрадить, – будь які труднощі, життєві перипетії здаються такими смішними, такими дріб’язковими. Якщо ти проходиш долину плачу в житті, але відчуваєш, що поруч із тобою є величезна сила, яка тебе огортає, ти можеш помолитися: «Боже, я дякую Тобі за цей чудовий подарунок – життя. Я хочу збагнути, для чого мені цей дар, і як ним насолодитися у всій повноті. Я вірю, що Ти помер за мене, і продовжуєш доводити Свою любов щодня. Відкрий мої очі, і дай мені побачити мир, якого я не бачив. Веди мене по життю і забери страх. Люби замість мене і через мене. Амінь.».