Неактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зірка
 

«Храмова служба»


Запрошуємо усіх слухачів до нової програми «Храмова служба». Це – записи літургій із різних храмів та церков України.
Про цю програму неодноразово просили слухачі, та ми й самі горіли цією ідеєю, проте, програма відкладалася через те, що далеко не у всіх храмах є записи богослужінь. Поки що програма виходитиме в ефір 1 раз на місяць, і буде складатися із фрагментів служби Божої з храмів різних конфесій.

 

Дебют програми «Храмова служба» – у неділю, 20 грудня, об 11:00. Програма міститиме записи зі столичних церков: Костелу святого Олександра, Храму Христа Спасителя (Євангельська церква) і Української Лютеранської Церкви. Окрім трансляції цієї програми в ефірі, вона також буде доступна і на нашому подкасті.

 

Приєднуйтеся до безпрецедентного богослужіння, де в одній годині будуть зібрані різні традиції, стилі піснеспівів, виголошення Слова Божого, але де всі – єдині в Ісусі Христі, у спільності всіх святих.

 

Також просимо надсилати нам, якщо Ви маєте таку можливість, записи із Ваших богослужінь, які ми з радістю включимо до цієї програми. Пишіть нам на Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. або Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.