Неактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зірка
 

30 років діяльності УБТ



Днями Українське Біблійне Товариство відзначило 30-ту річницю своєї діяльності.
 
Саме з цієї нагоди, Світле радіо отримало нагороду від УБТ – Подяку за спільне служіння.




 
Нам надзвичайно приємно, що наші глибокошановані друзі, партнери, колеги – Президент УБТ – Григорій Іванович Комендант та Заступник Головного секретаря УБТ – Анатолій Васильович Райчинець – тісно співпрацюють зі Світлим радіо, є частими нашими гостями. Ми щиро дякуємо Українському Біблійному Товариству за розповсюдження Божого Слова по всьому лицю землі, за духовну підтримку тих, хто її потребує, особливо в Україні! Вкотре щиро й сердечно вітаємо усіх працівників Українського Біблійного Товариства з нагоди 30-ти річчя діяльності! Зичимо наснаги та процвітання, Божого керівництва та сил для реалізації нових проектів, міцного здоров’я та рясних Божих благословень! Дякуємо Вам за співпрацю!
 
Це вже не перша нагорода від Біблійного Товариства, адже, наприкінці 2020 р. Світле радіо було удостоєне нагороди «Людина, яка змінює світ» – скляної статуетки людини-сіяча.
 
ДОВІДКА: Протягом 30 років УБТ надрукувало та розповсюдило понад 13 млн. примірників біблійних видань різними мовами, найрізноманітніших форматів, із яких понад 4 млн. – у рамках всеукраїнських благодійних проектів.
Своїм почесним обов’язком Товариство донині вважає поширення Біблії серед людей із особливими фізичними, духовними чи соціальними потребами, готуючи спеціальні видання та безкоштовно розповсюджуючи їх у ряді установ України – соціального, медичного та виправного спрямування.
З огляду на російсько-українську війну, яка триває із 2014 р., Українське Біблійне Товариство друкує і розповсюджує спеціальні біблійні видання серед військовослужбовців української армії та вимушених переселенців на всій території країни.
У 2018 р., з нагоди відзначення Року Божого Слова в Україні, УБТ презентувало дві ініціативи з метою популяризації Біблії. У червні розпочалося створення Рукописної Біблії, до якого долучилося понад 30 тис. учасників з усієї країни (презентація Рукописної Біблії відбулася під час Шостого Національного Дня молитви за Україну у Київському Палаці Спорту 12 червня 2021 р.). А в липні 2018 р. на Софійській площі Києва відбулося Національне читання Біблії – цілодобовий марафон, що тривав понад 72 години, в рамках якого понад 300 читців прочитали повний текст Біблії. Обидва заходи були внесені в Національний реєстр рекордів України та номіновані на світовий рекорд.