Рейтинг користувача: 5 / 5

Активна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зірка
 

Дивлячись на фото цієї прекрасної жінки, і не подумаєш, що колись вона була у безвихідній ситуації, що колись вона була у рабстві гріха…10 років нарко та алкозалежності, туберкульоз, пневмонія, віч-інфекція….Безвихідь – це коли вже всі двері замкнені, коли ти стоїш у глухому куті й не можеш знайти виходу, коли руки опустилися і ти задаєш собі питання – а навіщо я живу?
Герой програми Світлі гості – Марина Бритвенко доповнила нашу скарбничку реальних історій змінених долей…
В той період життя, який можна назвати безвихідним, відбулася зустріч Марини, з Тим, хто ще до початку створення світу, знав про неї все ….наша гостя познайомилась з Господом!Ця зустріч принесла звільнення від гріха, очищення, нове життя. Через вірність і послух Марина придбала свободу, щоб любити і бути доброю, жити праведним життям і бути благословенням для інших. Від Івана 8:34-36 34. Відповів їм Ісус: Поправді, поправді кажу вам, що кожен, хто чинить гріх, той раб гріха. 35. І не зостається раб у домі повік, але Син зостається повік. 36. Коли Син отже зробить вас вільними, то справді ви будете вільні.
Ісус знає твоє прагнення, і у Нього є вихід для тебе: Він може дати тобі те, чого ти прагнеш! Він може дати тобі зовсім нове життя! Без Нього ти не впораєшся.
Але з Ним так, як Він Сам обіцяє у своєму теплому та дружньому запрошенні: 28. Прийдіть до Мене, усі струджені та обтяжені, і Я вас заспокою!29. Візьміть на себе ярмо Моє, і навчіться від Мене, бо Я тихий і серцем покірливий, і знайдете спокій душам своїм. 30. Бож ярмо Моє любе, а тягар Мій легкий! (Від Матвія 11:28-30)