Рейтинг користувача: 5 / 5

Активна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зірка
 

Нове життя з Богом, почалася після великого придбання - дружина Олександра, на прохання однієї бабусі на ЖД вокзалі Донецька, купила за копійки - Біблію.
Ця книга пару днів пролежала закритою, але прийшов час коли вона не закривалася. Наш гість почав читати притчі Соломонові, книгу Еклезіяста, дійшов до Євангелія. «Це та книга, якій я почав довіряти і я зрозумів, що вона написана особисто для мене» - говорить наш гість.
Чим більше вникав в Слово Боже тим більше розумів, що потрібно покаяння -щире і усвідомлене. Так були зроблені перші кроки в абсолютно нове життя. Серце Олександра горіло бажанням розповісти цю звістку й іншим людям ... Що ж він почав робити? ... все просто, почав переказувати Біблію простими, зрозумілими для невіруючих, словами, і це виявилося корисним для тих, хто поки перебував поза церквою ...
Коли розпався Радянський Союз, на телеекранах почали з'являтися християнські передачі. У серці нашого гостя було посіяно маленьке зернятко: «От якби створити таку передачу, в якій можна людям в простій формі говорити про Бога» ... Ви запитаєте, що ж було далі? А те, що весь духовний світ почав працювати над тим, щоб це насіння дало плоди. У 1998 році на регіональному каналі, вийшла перша передача «Церква Христова», метою якої було познайомити людей з Богом.
У цей день у програмі Світлі гості піднімалися такі питання як хрещення, рукоположення, відповіді на дзвінки радіослухачів.
Через цю зустріч ще раз переконуєшся, що якщо бажання твого серця співпадають з Божим бажанням - то немає нічого неможливого для віруючого!