Рейтинг користувача: 5 / 5

Активна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зірка
 
А як ти живеш? Чи насолоджуєшся життям з Ним?
Наш світлий гість з міста Світловодська, Кіровоградської області, пастор церкви «Голгофа» - Бенджамін Моррісон, сфокусував увагу слухачів не на житті для Христа, а на перебування у Христі. Якщо ми зосереджені на нашій зовнішній активності - служіння стає формальним, з'являється відчуття незадоволеності, як би ти не старався, і що б не робив - все одно виникає відчуття, що ти не в повній мірі служиш.
Навпаки, коли ми живемо, служимо і при цьому керовані Богом - дозволяємо Його благодаті діяти в нас - ми заряджаємося енергією божественного життя. На жаль, наші здібності, досягнення і заслуги, можуть стати перешкодою в нашому ходінні з Христом і в служінні, якщо ми покладаємося на них, а не на Бога. Кожна людина може повною мірою побачити чудесні діла Божі в собі і через себе, коли відмовиться від самовпевненості і знайде спокій у Святому Дусі, що перебуває у ній.
У світлому ефірі ми не один раз вдавалися до прикладів, пов'язаних з дітьми... майже на фініші програми пастор Бенджамін показав, якими можуть бути відносини людини з Богом, виходячи з образу, коли наші маленькі діти намагаються нам допомогти.
Наприклад, дитина, бачачи, що тато ремонтує який-небудь прилад, підходить, цікавиться цим процесом, запитує, хоче підключитися. Питання – чи потребую тато її допомоги? Може чиєїсь допомоги потребує, але точно не допомоги дитини. Чи буде він любити її більше, за те що вона намагалася допомогти? Ні, він любить своїх дітей, тому що вони його діти і все. Тоді чому у тата виникає бажання, щоб вони підключилися - тільки тому, щоб бути разом, щоб насолоджуватися спілкуванням один з одним... Ми служимо не для того, щоб заслужити або задобрити своїми справами Отця Небесного, а щоб насолоджуватися спілкуванням з Ним.