Рейтинг користувача: 5 / 5

Активна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зірка
 
День молитви за сиріт проводиться більш ніж в 70 країнах світу. Традиційно його відзначають у першу або другу неділю листопада. Рух молитви за сиріт отримав свій початок в Замбії. У одну з неділь пастор, захоплений захистом дітей-сиріт в суспільстві, закликав його церкву об'єднатися в молитві і принести те, що вони могли дати сиротам. Люди, які самі перебували в нужді, приносили гроші, їжу, одяг. Гість з Америки настільки був вражений цим, що став допомагати в поширенні ідеї Дня молитви по Замбії, а потім в 2003 році привіз цю ідею в США. З кожним роком все нові країни стали проводити День молитви за сиріт.
Безліч церков і організацій беруть участь у дні молитви за сиріт, Світле Радіо «Еммануїл» також приєдналося до цього руху.
8 листопада практично весь ефір Світло радіо був заповнений темою про усиновлення. Читалися віршики, розказані усиновленими дітками про маму і тата, різні цікаві історії, тема для обговорення на ранковому ефірі, де люди могли ділитися своєю думкою і також помолитися за сиріт, а також щогодини в ефірі звучали молитви. Ми небайдужі до того, що відбувається в нашій країні, а також, що відбувається з кожною окремою людиною, а особливо дитиною, якій потрібна допомога.
Пропонуємо до вашої уваги кілька чудесних епізодів, які звучали в ефірі радіо 8 листопада.