Рейтинг користувача: 5 / 5

Активна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зірка
 
11-14 листопада 2015 року у Києві проходив Східноєвропейський лідерський форум, мета якого була поширення принципів Царства Божого в усі сфери життя наших народів. Це Форум для єднання, спорядження та забезпечення ресурсами євангельських лідерів.
Безліч людей з різних країн світу - України, Білорусії, Німеччини, США та інших - зібралися, щоб разом прославити Бога, а також навчитися основним принципам і методам євангелізації в сучасному світі, і ефективній побудові міжцерковних відносин та управління.
Співробітники Світлого Радіо «Еммануїл» також вирішили не проводити час марно та не втрачати чудової можливості запросити деяких учасників Форуму на програму «Світлі гості». Ми мали чудові інтерв'ю, наповнені духовністю, цікавими темами, актуальними для сучасного християнства.
 А саме нашу студію відвідали:
Андрій Полухін - капелан міжконфесійного Батальйону військових капеланів, адміністратор місіонерського відділу Українського місіонерського товариства «Світло на сході». Гість розкриває суть капеланства, трохи заглиблюється в історію цього поняття, а також розповідає про свій шлях того, як він став капеланом.
Віталій Хромець - викладач кафедри культурології Національного педагогічного університету імені М.П. Драгоманова та кафедри богослов'я Київської духовної академії і семінарії. Віталій розповідав про програми, створені і нововведені спеціально для студентів ВНЗ по капеланству та супроводу сімей, чиї батьки, чоловіки і сини знаходяться на війні, а також ведення сімей після повернення військових додому. Базове питання інтерв'ю - це питання капеланства в Україні.
Сергій Косяк - пастор церкви «Асамблея Божа», м.Донецьк, організатор міжконфесійного молитовного марафону за Україну у Донецку. Пастор Сергій піднімав тему подій, які зараз відбуваються на Сході України. Розповідав про те, як ці події відбилися безпосередньо на Церкві, і які заходи слід було б прийняти Церкві при всіх цих подіях.Бесіда пройшла не без того, що ми могли почути про чудеса Божі в житті Сергія та його родини.
Петро Дудник - пастор церкви «Добра Звістка», м Слов'янськ. Співзасновник Місіонерської школи для прифронтових територій; один з керівників місіонерсько-волонтерських центрів в прифронтових містах України. Петро Дудник відвідав радіостанцію зі своєю дружиною, вони ділилися напрямами і принципами свого служіння, а також своєю життєвою історією і чудесами Бога в їхньому житті. Прослухавши це інтерв'ю, ви також багато можете почути про служіння дітям і виховання прийомних дітей. Інтерв'ю вийшло в ефір у рамках програми "Дар усиновлення".
Сергій Степанченко - організатор молодіжного табору Malinfest. В інтерв'ю піднімалися питання роботи з молоддю: як досягти серця молодої людини, які теми актуальні для молодих людей, що важливо для них ... а також Сергій ділився власним досвідом роботи з молодими людьми. Ми почули свідчення Сергія та його сім'ї про те, як вони проходили труднощі, пов'язані з окупацією Донецька, тому що сам Сергій раніше проживав там зі своєю сім'єю. Які труднощі довелося пройти? Які переживання були в серці? І в чому була Божа слава? Всі ці питання були освітлені в бесіді.
Богдан Левицький - лідер молодіжного руху Союзу Церков Християн Віри Євангельської України. Богдан Левицький розповідає свій життєвий шлях, а також про початок свого служіння і те, як Бог діяв і діє через його життя і служіння.
У всіх передачах Світлого радіо «Еммануїл» можна дізнаватися для себе щось нове, задавати питання і отримувати відповіді на них, надихатися Божими чудесами через свідчення інших. Радіо працює в ФМ-просторі у Києві, Львові, Харкові та Сумах. Супутник АСТРА4 дозволяє слухати жителям всієї Європи. Додатки для гаджетів і сайт svitle.org.