Рейтинг користувача: 5 / 5

Активна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зірка
 
У програмі «Дар усиновлення» ми познайомили радіослухачів із сімейною парою Батурських - Володимиром і Тетяною, яким Господь довірив виховувати двадцять чотири дитини, чотирнадцять із них вони вже випустили в самостійне доросле життя.
Усе почалося зі стуку в двері. Відімкнувши , Володимир і Тетяна побачили голодні очі безпритульних дітей. Один раз нагодували, другий і зрозуміли, що недостатньо лише підгодовувати дітвору, вони потребують чогось іншого.
Невдовзі нічний стукіт повторився. Тільки тепер на порозі оселі Батурських стояло вже двадцятеро дітей:«Дядю Вово, ми прийшли до Вас здаватися»…
Володимир із Тетяною молились,звернулись за порадою до пастира й вирішили присвятити своє життя служінню безпритульним дітям.
Нині вони батьки-вихователі десятьох дітей будинку сімейного типу в місті Ірпені. Ця посвята кардинально змінила життя родини Батурських. Помінялися цінності, бажання, характер. А найголовніше – Володимир і Тетяна стали краще розуміти Бога. За словами наших гостей, найприємніше для них бачити, як діти дружать, підтримують і розуміють один одного. Адже і наш небесний Батько радіє, коли бачить єдність своїх дітей.