Партнери Світлого радіо «Еммануїл» відчувають поклик благословляти радіоприймачами:
– людей похилого віку;
– самотніх;
– неспроможних придбати приймач самостійно, чи налаштувати його на потрібну хвилю.
 
Тому, одні наші брати і сестри у Христі жертвують кошти, а інші – купують, підготовлюють та передають  радіоприймачі, які мають шкалу низьких радіочастот.
 
Є серед наших слухачів і друзів благословенний брат – Василь Соля. Він проробляє з радіоприймачами невеличку «хитрість» для того, щоб ці приймачі могли підтримувати тільки хвилю Світлого радіо! Василь налаштовує їх простим способом, роблячи непорушною одну з деталей перемикача радіо. Ми намагаємося робити так, щоб радіоприймачі, придбані на кошти людей, які часто жертвують у це служіння останні накопичення, отримували тільки ті люди, котрі дійсно хочуть приймати Слово Боже!
 
А Роман Гарда – допомагає адресно доставляти вже налаштовані на Світлу хвилю радіоприймачі, та допомагає підключати їх у тому місці оселі, де сигнал звучання є найкращим.
 
Ось такі вони – брати у Христі з радіослужіння «Хліб насущний»! Завжди радісні, завжди готові прийти на допомогу, а головне – завжди готові послужити для поширення Слова Божого тим, хто його ще не знає!
 
Долучайтеся і ви до служіння!
Не бійтеся служити іншим людям, жертвуйте для Христа, пам’ятайте, що написано: «Не збирайте собі скарбів на землі, де черв і тля точать і де злодії підкопують і крадуть. Збирайте ж собі скарби на небі, де ні черв, ні тля не точать і де злодії не підкопують і не крадуть, бо де скарб ваш, там буде й серце ваше.» (Мф. 6:19-21)!