«Роблячи доб­ро, не будемо сумувати, бо у свiй час пожнемо, якщо не ослабнемо.» (Гал. 6:9)
. Цим віршем із Біблії керуються наші слухачі, партнери, та учасники радіослужіння «Хліб Насущний», яке ось вже 9-й рік проводиться частиною команди Світлого радіо спільно зі слухачами.
 
Нам в редакцію зателефонували слухачі, і розповіли про одну родину, яка дуже потребує допомоги.
 
Слухачка Олена відчула поклик від Бога послужити цій родині.  Ситуація, яку побачила Олена, нелегко описати, адже, Андрій, який вже багато років пересувається на інвалідному візку, проживає зі старенькою мамою, яка теж хвора. Сам він уже 4 роки не виходить на вулицю, оскільки, без сторонньої допомоги це зробити неможливо! Години спілкування, спільні молитви як за Андрія, так і за його маму – і Бог почав діяти в тій родині!
Рани на ногах у мами Андрія почали загоюватися! Крім того, після звернення Олени до соціальних служб, зрушилося з місця вирішення проблеми облаштування входу у під’їзд будинку, де проживає наш слухач Андрій! І зараз є надія, що Олена з допомогою добрих, небайдужих людей організує доставку компактного інвалідного візка для Андрія.
 
Творіть добро! Проявляйте любов до ближніх, піклуйтеся про них! Пам’ятайте, що Господь визначив для нас – «Висіль землі… Висвітло світу.» (Мф. 5:13,14). Будьте тим Божим світлом, від якого запалюються серця інших людей, адже, поруч так багато тих, хто потребує допомоги! Не забувайте, що «… зробивши це [добро] одному з цих братів Моїх менших, Мені зробили.» (Мф. 25:40).