Рейтинг користувача: 5 / 5

Активна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зірка
 

Сьогодні поговоримо про Сміта Вігглсворта — британського релігійного діяча п’ятдесятництва.
Сміт Вігглсворт – євангеліст, що молився за безліч людей у багатьох країнах, і всі вони отримували зцілення, яке було явно видно і зафіксовано.

Вігглсворт народився 8 червня в Англії, в містечку Менстон, Йоркшир в бідній родині. Будучи маленькою дитиною, він працював на полях, збираючи ріпу пліч-о-пліч зі своєю матір'ю; також працював на фабриках. У дитинстві був неписьменним. Будучи вірянином методистської церкви, він народився згори у віці 8 років.

Був хрещений через повне занурення в баптистській церкві і отримав основи Біблійного вчення від Плімутських братів під час вивчення водопровідної справи в якості підмайстра.

Світле радіо пропонує вашій увазі найвідоміші вислови Сміта Вігглсворта про духовне життя і віру:

  • Що б не випало тобі в твоєму житті у Христі, знай, що добра рука Божа під тобою, щоб тобі не втратити свою спадщину. Будь-яке випробування — це подарунок; будь-яка ноша — це місце знаходження сили.
  • Після того, як на вас зійде Святий Дух, ви приймете силу. Я думаю, що найбільша помилка, яка зроблена в наші дні людьми — це зволікати після отримання цієї сили. Як тільки отримаєте — вперед! Не сидіть тихо, а йдіть вперед, в світ, проповідуйте Євангеліє!
  • Багато речей можуть відбутися в нашому житті, щоб показати нам, які ми зіпсовані по своїй натурі, але коли з очей піднімається завіса, ми бачимо, яким милостивим і ніжним є Бог. Його ніжне співчуття треба усім нам завжди.
  • Бог ніколи не дозволив би Петру, Іоану та Якову ходити взад-вперед по світу і залишати людей в тому ж стані, в якому вони їх знайшли.
  • Люди роблять найсерйознішу помилку в своєму житті, не користуючись найбільшими можливостями, наданими їм Богом, коли звертаються до букви, а не до Духа.
  • Дуже небезпечно керуватися власними почуттями. Ми врятовані НЕ через почуття, але через Слово Боже. Порятунок непохитний, а почуття мінливі.
  • Неосвічена людина з Божим помазанням зробить набагато більше для Бога, ніж освічена людина без помазання.
  • Якщо що-небудь у серці породжує провину, ви не можете молитися молитвою віри. У вірі важлива чистота і непорочність. Коли ви віддаєте все ваше серце і життя в руки Божі, коли ви жадаєте святості, коли ви бажаєте праведності, тоді і тільки тоді закон Духа життя звільнить вас від закону гріха і смерті.
  • Якщо тобі у житті належить пережити справжню перебудову, реформацію — то це буде важкий час... не на зібраннях з піснями, але тоді, коли тобі буде здаватися, що для тебе немає надії... коли відбудеться випробування вогнем... Бог очистить тебе, видалить сміття і зробить чисте золото.